In 1991 studeerde ik af als Industrieel Ingenieur elektronica. Na mijn studies werkte ik 20 jaar in loondienst als expert informatica. Einde 2012 richtte ik Lenoweb op.

Van bij het begin investeerde ik veel in opleidingen over de modernste technologieën voor het bouwen van websites. Meer info vind je op de technologie-pagina. Hoe dit zich vertaald heeft naar concrete opdrachten ziet u op mijn referentie-pagina.

De filosofie van Lenoweb is gestut op 3 hoogtepunten uit mijn carrière:

  • Ik werkte meer dan 5 jaar als systeemingenieur mainframe voor Colruyt. Daar leerde ik hoge kwaliteit combineren met kosten efficiëntie.

  • 2 jaar werkte ik als presales-consultant bij Storagetek dat nu deel is van Oracle. Daar heb ik voor meerdere grote bedrijven in de bel 20 met succes technisch presales werk gedaan. Hier leerde ik de meest complexe technische zaken op een eenvoudige manier uit te leggen aan klanten.

  • In Zwitserland was ik 5 jaar lang senior systeemingenieur bij de firma Disec, gespecialiseerd in systeembeheer unix en storage. Ik heb daar de stiptheid, de precisie en de correctheid van de Zwitsers leren appreciëren.

Ik maak graag tijd vrij voor vrijblijvend advies. Het is vanzelfsprekend dat je als klant op voorhand precies weet hoe ik je kan helpen met het bereiken van je doelstellingen. Voor meer info hierover verwijs ik graag door naar de services-pagina.